Cautare

472 de rezultate pentru "abonati telekom ialomita amara" (6.01 secunde)
O ironie amara a sortii: dupa ce a fost exclus cu mare scandal din PSD, Geoana are toate sansele sa se intoarca pe valul unui alt scandal, poate si mai mare.
Schulz a administrat o pilula amara guvernantilor USL Criticat pentru mingea ridicata la fileul electoral al USL, Martin Schulz a incercat sa dreaga busuiocul democratiei acuzandu-i pe actualii guvernanti de incalcarea standardelor UE si de lipsa reformelor.
"In primul rand, fac o gluma amara, mi-ati stricat dimineata aducandu-mi aminte ca mai exista domnul Gitenstein in Romania, pentru ca pana acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a facut decat rau sau modul in care ne-a tratat a aratat ca ne desconsidera ca popor si ca natiune si ca tara si ca vine dumnealui, un mare invatat, un mare specialist in democratie sa ne spuna unde gresim si ce sa facem!", declara liderul liberal, subliniind cs ambasadorul american la Bucuresti este "partizan".
Amara. Acordul de incetare a focului in Georgia, in 2008, a fost intermediat de Sarkozy, care detinea presedintia rotativa. Putin i-ar fi spus ca ar vrea sa faca precum Bush cu Saddam Hussein, sa inainteze pana la Tbilisi si sa-l spanzure pe Saakashvili.
Desi cantitativ nu vom suferi de lipsa painii, totusi din cauza inundatiilor ar putea sa apara probleme in ceea ce priveste calitatea graului.
Painea, mai amara si mai scumpa Saptamana trecuta, Federatia nationala a sindicatelor din agricultura, alimentatie, tutun si servicii conexe, Agrostar, anunta printr-un comunicat ca painea se va scumpi cu 10% in urmatoarele doua luni din cauza inundatiilor, dar si din cauza greselilor de politica agricola.
Pana in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Sangeorz Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Concluzia amara a magnatului Patriciu ar fi ca si in politica nimeni nu prea mai e profet in tara lui.'
Vreau sa mentionez inca de la inceput ca aceasta reusita este una amara, in loc de o autostrada finalizata avem in acest moment doar cu putin peste 50 km finalizati.
Grimus apare pentru prima data pe scena in cadrul unui concert la Music Pub, in Cluj Napoca, alaturi de Hangar si Luna Amara.
"Hai sa facem sex!" reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii.
Sugestiva la Victoria Milescu este imaginea unui spatiu orasenesc umil, mai degraba detracat, in care salvarea horcaie/ politia suna a gol/ pompierii sunt scrum si cenusa, cersetorul isi ocupa locul din coltul blocului, vanzatorul de ziare isi sorteaza marfa, sala de mese a spitalului se umple de lume, iar cei doi batrani care se tin de mana par sa-i aduca peste timp o replica amara poeziei faimoase a lui Minulescu.
Din 2008 si pana in 2013, in emisiune au cantat zeci de trupe - multe necunoscute la vremea respectiva, ulterior de succes, dar si trupe consacrate - Byron, Antract, Trupa Veche, Ura de dupa usa, Luna Amara, Timpuri Noi.
o solutie amara, pe care doar taria sa de caracter si calitatile personale au imblanzit-o si au facut-o acceptabila. Sunt multe cai prin care omul depaseste suferinta.
"Cafeaua este neagra ca dracul, amara ca pacatul, dulce ca dragostea si fierbinte ca iadul". Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
MAIN STAGE DAYS OF CONFUSION LUNA AMARA BUCOVINA IMPLANT PENTRU REFUZ SECOND STAGE FOR THE WICKED THE KRYPTONITE SPARKS DOMINATION DIAMONDS ARE FOREVER BREATHELAST Sambata, 19 septembrie:
Este vorba de festivalurile George Grigoriu de la Braila, Trofeul tineretii de la Amara, Dan Spataru de la Medgidia. Atat orchestratiile, cat si recomandarile repertoriale apartin formatiei, al carei rol in popularizarea muzicii usoare romanesti este imens.
Dupa aproape 7 decenii, actrita exclama cu amara resemnare: - Asta-i viata! La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri.
- Cred ca va fi un film ce va arata celor care vor dori sa-l vada, istoria dulce -amara, tragica de multe ori , a taranului roman in general, a familiei Moromete in particular.
google-analytics.com